Zalando achteraf betalen

Heeft Zalando achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Op rekening

Zalando

Zalando Afterpay of Klarna?

Zalando, het van oorsprong Duitse bedrijf, is vandaag de dag natuurlijk niet meer weg te denken uit ons land. Ze bestaan pas sinds 2008, maar zijn absoluut één van de grote spelers wanneer het gaat om kleding en modeaccessoires. Hoewel ze de eerste jaren flink verlies hebben geleden, zien we dat het de laatste paar jaren een stuk rooskleuriger is. Met de groeiende populariteit van online bestellen, zien we dat Zalando steeds verder groeit. Niet alleen zijn ze actief in Nederland, maar natuurlijk in veel meer Europese landen. Zo vind je er allerlei grote merken en bestel je gemakkelijk alles onder één dak. Kortom, Zalando is de plek voor al je kleding, schoenen en accessoires.

Online shoppen bij Zalando

Online shoppen bij Zalando geeft je de mogelijkheid om je complete garderobe in één keer een flinke make-over te geven. Niet alleen als het gaat om kleding, maar ook voor jassen, schoenen en ook zonnebrillen ben je hier aan het juiste adres. Wel is het goed te weten dat bepaalde producten wat langer kunnen duren voordat ze worden bezorgd. Dit komt doordat Zalando samenwerkt met verschillende partners, waardoor de producten uit verschillende distributiecentra moeten komen. Uiteraard zullen de producten die wel op voorraad zijn, direct bij je worden geleverd. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten op je bestelling.

Achteraf betalen bij Zalando

Waar je online natuurlijk niet eerst even kunt passen, biedt achteraf betalen bij Zalando je de mogelijkheid om dit eerst rustig thuis even te doen. Bestel je bij Zalando en kies je voor achteraf betalen, dan heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om rustig te beoordelen of dat wat wat je hebt besteld ook daadwerkelijk is wat je ervan had verwacht. Is dit niet het geval, dan stuur je het gemakkelijk en volledig gratis weer retour. Los van het feit dat je bij Zalando een retourperiode hebt die langer is dan je betalingstermijn voor het achteraf betalen, is het wel zaak de rekening binnen 14 dagen te voldoen. Mocht blijken dat je na deze 14 dagen iets retour stuurt, dan krijg je het geld uiteraard gewoon keurig weer teruggestort.

Veel gestelde vragen

Kun je bij Zalando achteraf betalen met Afterpay? Nee.

Kun je bij Zalando achteraf betalen met Klarna? Nee.

Kun jij bij Zalando achteraf betalen? Ja, dit kan met Zalando haar eigen op rekening methode.

 

Relevante winkels aan Zalando