YourMacStore achteraf betalen

Heeft YourMacStore achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

yourmacstore logo

YourMacStore Afterpay

Ben jij net als velen ook zo’n fan van Apple-producten? Dan ben je bij YourMacStore op de juiste plek! Wist je namelijk dat je bij YourMacStore terecht kunt voor echt alles wat te maken heeft met producten van Apple? Niet alleen voor een nieuwe telefoon, maar ook een iMac, MacBook en veel andere producten van Apple. Daarbij geniet je van maar liefst twee jaar garantie en biedt YourMacStore ook refurbished producten. Deze kunnen vaak tot wel 50 procent van de prijs van een nieuw exemplaar schelen. Het enige verschil is, is dat het een gebruikt product is, maar uiteraard wel volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. 

Shop jouw favoriete Apple-producten online bij YourMacStore

Online shoppen bij YourMacStore is ontzettend eenvoudig. Waar we het tot enkele jaren geleden vaak bij kleding hielden, shoppen we vandaag de dag echt alles online. Dus waarom ook niet gewoon een nieuwe iPhone of MacBook? Bij YourMacStore vind je namelijk een enorm aanbod met de nieuwste producten. Bestel jij een nieuwe telefoon van Apple, dan wordt deze op werkdagen vaak al de volgende dag bij je thuisbezorgd. Daarnaast heb je maar liefst 14 dagen de tijd om je bestellen retour te sturen, mocht het om één of andere reden toch niet helemaal zijn wat je ervan had verwacht.

Achteraf betalen bij YourMacStore

Achteraf betalen bij YourMacStore geeft je de mogelijkheid om de betaling van je bestelling met maximaal 14 dagen uit te stellen. Wel is het goed te weten dat er 1,5% bovenop de prijs wordt gerekend, wanneer je kiest voor deze mogelijkheid. Wel heeft het als grote voordeel dat je dus eerst rustig je product kunt bekijken en deze vervolgens pas hoeft te betalen. Bevalt je bestelling niet, dan is het aan te raden om deze zo snel mogelijk te retourneren. Zo voorkom je dat je de rekening alsnog eerst moet betalen, voordat je het teruggestort krijgt. Retourneer je je bestelling binnen de 14 dagen, dan wordt dit automatisch met elkaar verrekend en hoef je niets te betalen, mits je natuurlijk één of meerdere producten toch besluit te houden. Achteraf betalen biedt dus zeker zo z’n voordelen!

 

Relevante winkels aan YourMacStore