VanHaren achteraf betalen

Heeft VanHaren achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

VanHaren logo

vanHaren Klarna of Afterpay?

Wanneer we het hebben over één van de grootste schoenen leveranciers van Nederland en ook Duitsland, binnen het middensegment, dan hebben we het uiteraard over vanHaren. Wist je namelijk dat vanHaren al tientallen jaren onderdeel is van Duitsland grootste schoenen bedrijf, genaamd ‘Deichmann’? Het is dan dus ook niet heel vreemd dat ze onder de naam vanHaren in Nederland schoenen tegen absolute stuntprijzen kunnen verkopen. Niet alleen zijn ze in bijna iedere stad in ons land fysiek vertegenwoordigd, maar kun je voor de duizenden producten ook online terecht. Met de opening van de webshop enige tijd geleden, hebben ze slim ingespeeld op de steeds meer naar gemak zoekende consument.

Online shoppen bij vanHaren

Naast de vele winkels, kun je natuurlijk ook gewoon online shoppen bij vanHaren. Het voordeel hieraan is, is dat je een stuk doelgerichter te werk kunt staan. Waar je in de winkel langs de verschillende schoenenrekken moet lopen om ze te kunnen zien, kun je dit met één druk op de knop in de webshop. Zo filter je natuurlijk gemakkelijk op de de juiste maat, het merk of één van de vele andere mogelijkheden waar je graag naar wil zoeken. Stel dat je een specifiek merk zoekt, dan is dit online heel eenvoudig te filteren. Zo houd je namelijk alleen nog de schoenen over die voldoen aan je zoekcriteria. Het fijne aan online shoppen, is dat je het op ieder gewenst moment, echt overal kunt doen. Dus heb je nieuwe schoenen nodig, shop dan snel online of in één van de vele winkels. 

Achteraf betalen bij vanHaren

Ben je toe aan nieuwe schoenen en kies je voor een nieuw merk, dan kan de maat nog wel eens een uitdaging zijn. Niet wanneer je kiest voor achteraf betalen bij vanHaren. Zo hoef je je bestelling namelijk niet direct te betalen en heb je tot 14 dagen de tijd om dit te doen, ideaal voor wanneer je ze eerst wilt zien en natuurlijk ook wilt passen. Wel is het goed te weten dat je je schoenen ook na 14 dagen kunt retourneren. Het enige wat dan wel belangrijk is, is om de rekening voor het achteraf betalen tijdig te voldoen. Zo voorkom je een eventuele boete.

Relevante winkels aan VanHaren