Top1toys achteraf betalen

Heeft Top1toys achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

top1toys

Top1toys achteraf betalen

Heb je binnenkort een verjaardag van je neefje, nichtje of iemand anders die dol is op speelgoed, dan ben je bij Top1toys aan het juiste adres. Niet alleen voor kinderspeelgoed kun je hier terecht, maar ook voor speelgoed voor volwassenen. Hierbij kun je denken aan onder andere technische lego en strategische games. Kortom, Top1toys is de plek waar je moet zijn voor alles op het gebied van speelgoed en games. Ze staan, hoewel ze inmiddels ruim 100 fysieke winkels hebben, bekend als ´lean en green´. Dat houdt in dat iedere fysieke store eenvoudig is opgebouwd en zich kenmerkt door eenvoud. Deze keuze is gemaakt om iedere winkel er exact hetzelfde uit te laten zien. Er zijn een 4-tal concepten die binnen deze keten worden aangeboden en dat zijn: Actueel, Actie, Budget en Sale. Dit komt dan ook terug in ieder winkel, maar ook online.

Online shoppen bij Top1toys

Naast de ruim 100 fysieke winkels die ze tellen, is ook online shoppen bij Top1toys ongekend populair. Niet alleen tijdens de feestdagen ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor een verjaardag, geboorte of het afzwemmen kun je hier terecht. Het grote voordeel aan het online shoppen, is dat bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld, zelfs al de volgende dag worden bezorgd bij je thuis. Bestel je iets van boven de 19,99 euro, dan neemt Top1toys de verzendkosten voor haar rekening. Bestel je iets onder dit bedrag, dan wordt er een kleine bijdrage van 2,95 gerekend. Goed om te weten is wel dat grote producten, zoals een trampoline bijvoorbeeld extra worden belast. 

Achteraf betalen bij Top1toys

Achteraf betalen bij Top1toys is de perfecte oplossing voor wanneer je een verjaardag hebt en je niet zeker weet of het cadeau in de smaak valt. Tegenwoordig hebben de meeste kinderen al zo ontzettend veel, dat het altijd kan voorkomen dat je iets hebt gekocht wat iemand al heeft. Door te kiezen voor achteraf betalen, kun je het product gemakkelijk en snel weer retourneren en hoef je helemaal niets te betalen. Wel is het goed te weten dat je 14 dagen de tijd hebt om je rekening te voldoen, dus het ook handig is om het binnen deze periode retour te sturen.

 

Relevante winkels aan Top1toys