terStal achteraf betalen

Heeft terStal achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

TerStal Afterpay

TerStal Afterpay

terStal is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze spelers als het gaat om kleding voor een betaalbare prijs. Waar terStal tot voor kort voor de meesten een ietwat stoffig imago bleek te hebben, hebben ze er de laatste jaren echt alles aan gedaan om dit van zich af te schudden en met succes! De eigenaar van terStal, Niek Gloudemans, heeft namelijk de afgelopen jaren de keuze gemaakt om een totaal andere weg in te slaan. Het heeft even geduurd, maar we mogen inmiddels wel stellen dat ze hier meer dan goed in zijn geslaagd.

Niet voor niets draagt terStal inmiddels de slogan ‘Kleding voor het hele gezin’. Dit houdt in dat er voor het hele gezin, betaalbare kleding beschikbaar is en je dus direct voor zowel jezelf, als ook voor je kinderen kunt shoppen. Zo kun je er dus direct een dagje uit van maken met het hele gezin en kun je de kledingkast met een dagje shoppen bij terStal weer flink aanvullen.

Online shoppen bij terStal

Naast de vele fysieke winkel die terStal inmiddels heeft, kunnen ze natuurlijk ook online niet achterblijven. Speciaal daarom kun je dus ook alles wat je in de winkel vindt, online bestellen. Dit heeft als voordeel dat je direct in één overzicht hebt wat er allemaal beschikbaar is en hoef je er niet speciaal voor naar de winkel. Door gebruik te maken van de slimme zoekfilters, is het een kwestie van een paar klikken totdat je een selectie hebt gemaakt van dat wat wat jij zoekt. Ben je op zoek naar een specifiek kledingstuk van een bepaalde maat? Dan is dit geen enkel probleem. In de meeste gevallen is het zelfs zo, dat wanneer je iets vandaag besteld, je het al de volgende werkdag in huis hebt.

Achteraf betalen bij terStal

Achteraf betalen bij terStal geeft je de mogelijkheid om alles eerst thuis rustig te kunnen passen. Wanneer je namelijk voor achteraf betalen kiest tijdens het afrekenen van je winkelwagen bij terStal, dan heb je tot 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Zijn er één of meerdere kledingstukken die toch niet helemaal passen, dan kun je deze gedurende deze termijn eenvoudig retourneren. Zo hoef je niet eerst te wachten op je geld, maar wordt de rekening automatisch aangepast. Retourneer je buiten de 14 dagen, dan moet je de rekening wel eerst betalen en krijg je het geld later terug. Kortom, achteraf betalen heeft dus de nodige voordelen.

 

Relevante winkels aan terStal