Sneakers.nl achteraf betalen

Heeft Sneakers.nl achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

Sneakers logo

Sneakers.nl Afterpay of Klarna?

Sneakers.nl is de plek wanneer je op zoek bent naar een paar nieuwe stoere sneakers. Bij Sneakers.nl verkopen ze namelijk al sinds 1997 de uiteenlopendste merken. Van een paar Nike-schoenen tot Adidas of Puma, je vindt het er allemaal. Niet alleen zijn er verschillende fysieke winkels door heel het land te vinden, maar kun je voor je favoriete paar sneakers ook gerust even rondneuzen in de webshop. Het grote voordeel aa shoppen bij Sneakers.nl, is dat je direct toegang hebt tot een enorm assortiment met schoenen van allemaal bekende merken. Zowel voor volwassen als kinderen ben je hier dus aan het juiste adres. 

Online shoppen bij Sneakers.nl

Naast de 5 fysieke winkels die verspreid door het land zitten, kun je natuurlijk ook gewoon prima online shoppen bij Sneakers.nl. Dit heeft als voordeel dat je een stuk sneller door het hele assortiment kunt navigeren. Zelfs kun je op basis van je voorkeuren een beperkte selectie met sneakers maken, die voldoen aan je zoekcriteria. Dus stel dat je op zoek bent naar een speciaal merk of een bepaald budget in je hoofd hebt, waar je eigenlijk niet boven wilt komen, bieden de zoekfilters uitkomst. Let hierbij wel op dat je goed kijkt naar bijvoorbeeld het zoekfilter voor een bepaalde kleur. Veel schoenen bestaan namelijk uit verschillende kleuren. Op het moment dat een bepaalde kleur dan maar heel iets verwerkt is, wordt deze schoen uitgesloten. Heb je je paar sneakers gevonden, dan worden ze vaak al de volgende werkdag of de dag erna bij je thuis bezorgd. Bestelling vanaf 59,95 worden door Sneakers.nl volledig gratis verzonden. Kortom, een absolute aanrader dus!

Achteraf betalen bij Sneakers.nl

Heb je een mooi paar sneakers gevonden, maar weet je niet helemaal of ze wel passen? Kies dan voor achteraf betalen bij Sneakers.nl. Zo kun je thuis eerst rustig kijken of ze passen en kun je dan bepalen of je ze wel of niet wilt houden. Bij het achteraf betalen bij Sneakers.nl heb je namelijk tot 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Bevallen je schoenen dus niet, dan is het verstandig ze binnen deze 14 dagen terug te sturen. Het voordeel wat je dan hebt, is dat je niets hoeft te betalen. Doe je dit later, dan dien je eerste de bestelling te betalen. Uiteraard krijg je het wel teruggestort, maar het zorgt voor onnodig extra handelingen.

 

Relevante winkels aan Sneakers.nl