Shoe Club achteraf betalen

Heeft Shoe Club achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

shoeclub logo

Shoe Club Afterpay

Ben jij op zoek naar één van de toonaangevendste schoenwinkels van Rotterdam? Dan ben je bij de Shoe Club aan het juiste adres. Uiteraard heeft deze enorme schoenenwinkel naar een fysieke store, ook een webshop waarin je de uiteenlopendste merken kunt vinden. Niet voor niets is de Shoe Club daarom dus ook één van de grotere namen in de online schoenenwereld. Met bekende merken zoals Bronx, Toral, UGG en natuurlijk nog veel meer, is het vinden van een geschikt paar nieuwe schoenen geen enkel probleem! Dus ben je in de buurt van Rotterdam, dan mag een bezoekje aan deze megastore zeker niet ontbreken! 

Shop je favoriete schoenen online bij de Shoe Club

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de enorme store van de Shoe Club te bezoeken, dan kun je natuurlijk ook gewoon online je slag slaan! Wist je namelijk dat je online bij de Shoe Club nog meer schoenen vindt, dan wanneer je naar de store gaat? Daarnaast is het ook een stuk makkelijker om online het assortiment te bekijken. Door gebruik te maken van de verschillende zoekfilters, is het vinden van je favoriete merk, juiste maat of veel andere voorkeuren een stuk eenvoudiger. Op basis van je voorkeuren kun je een beperkte selectie maken, waaruit je uiteindelijk je keuze kunt maken. Online shoppen bij de Shoe Club is dus een absolute aanrader!

Achteraf betalen bij de Shoe Club

Heb je een prachtig paar nieuwe schoenen gezien van een nieuw merk, dan is achteraf betalen bij de Shoe Club een verstandige keuze. Ondanks het feit dat je de juiste maat hebt bestelt, kan het zijn dat een ander merk net even iets anders valt. Eén van de factoren kan het model zijn, maar ook het materiaal waarvan de schoen is gemaakt. Door te kiezen voor achteraf betalen, heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om deze te betalen. Blijkt dat je schoenen toch niet lekker zitten, dan stuur je ze binnen deze 14 dagen gemakkelijk retour. Je hoeft dan niet eerst te betalen en kunt direct een ander paar schoenen uitkiezen.

 

Relevante winkels aan Shoe Club