Plantje achteraf betalen

Heeft Plantje achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

plantje

Plantje Afterpay of Klarna?

Vandaag de dag is een huis zonder planten natuurlijk niet meer weg te denken. Dit geldt overigens niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten of op kantoor. Planten zorgen namelijk niet alleen voor een decoratieve toevoeging, maar hebben ook een praktische toevoeging aan een ruimte. Daarom bestel je bij Plantje.nl gemakkelijk en snel alles wat je nodig hebt, rechtstreeks vanaf de kweker. Zo hoef je dus niet de deur uit en bestel je gemakkelijk en snel online je favoriete planten. Via de uitgebreide website van Plantje, krijg je namelijk precies te zien waar je bij een bepaalde plant op moet letten. Hierbij moet je denken aan het aantal zonuren, de ruimte waar deze het beste gedijt, maar ook de hoeveelheid water wordt vermeld. Op deze manier krijg je direct antwoord op al je vragen. Weet je niet zeker of een plant geschikt is? Dan kun je via de Whatsapp knop op de website, gemakkelijk en snel je vraag stellen aan één van de vele deskundige medewerkers.

 

Online shoppen bij Plantje.nl

Het online bestellen van planten was natuurlijk tot voor kort helemaal niet mogelijk. Gelukkig heeft Plantje hier verandering in weten te brengen. Want waarom geen planten thuis laten bezorgen, terwijl een bank en veel andere grote producten ook worden bezorgd. Bij Plantje bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan krijg je je bestelling vaak al de volgende werkdag geleverd. De planten worden zo goed verpakt dat ze correct en schadevrij kunnen worden bezorgd. Er is dus niets wat je tegenhoudt om het niet te doen. 

 

Achteraf betalen bij Plantje

Achteraf betalen bij Plantje geeft je de mogelijkheid om je huis alvast te voorzien van de mooiste planten, zonder deze vooraf te hoeven betalen. Vaak is dit wel zo prettig, omdat je dan eventueel nog iets kunt retourneren. Toch ligt dit bij het bestellen van planten net even iets anders. Zo kun je niet altijd alles retour sturen en is de voornaamste reden dat mensen kiezen voor achteraf betalen bij Plantje dan ook dat ze zeker willen weten dat de planten in goede kwaliteit en onbeschadigd worden geleverd. 

 

 

Relevante winkels aan Plantje