Otto achteraf betalen

Heeft Otto achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Acceptgiro

otto logo

Otto Afterpay of Klarna?

Otto, één van de grootste postorderbedrijven die haar oorsprong vindt in Duitsland. In 1949 begonnen ze met alleen de verkoop van schoenen. Toch zagen ze al relatief snel dat de markt die ze betraden, veel meer potentie had dan alleen dit. Met een eerste catalogus met een oplage van ´slechts´ 300 stuks, bleek het een schot in de roos te zijn. In de jaren 70 besloot Otto om niet alleen Duitsland te veroveren, maar dat ze ook verder wilde dan dat! Ze besloten namelijk ook om de rest van Europa te voorzien van schoenen, kleding en nog veel meer. In 1979 begon Otto ook met een Nederlandse vestiging. Inmiddels kunnen we wel stellen dat Otten een absolute succesformule is en ze één van de grootste online warenhuizen zijn, waar je niet alleen terecht kunt voor schoenen en kleding, maar ook voor een nieuwe wasmachine en veel andere huishoudelijk producten. Met maar liefst 50.000 werknemers, is het één van de grotere werkgevers van Europa. 

 

Online shoppen bij Otto

Met een assortiment dat bestaat uit ruim 1 miljoen producten, is online shoppen een feestje. Zo kun je via de verschillende menu´s eenvoudig een overzicht genereren met producten uit een bepaalde categorie. Vervolgens kun je ook op basis van de verschillende zoekfilters een selectie maken met producten die voldoen aan wat je zoekt. Of het nu gaat om merk, prijs, afmeting of kleur? Het kan allemaal. Het voordeel aan online bestellen, is dat je bestelling vaak al de volgende dag wordt geleverd. Goed om te weten is wel dat het soms, afhankelijk van het product dat je bestelt, iets langer kan duren. Bevalt hetgeen wat je hebt bestelt niet, dan stuur je het eenvoudig binnen 30 dagen kosteloos weer retour.

 

Achteraf betalen bij Otto

Bij Otto kun je op verschillende manieren achteraf betalen. Zo kun je kiezen voor het normale achteraf betalen bij Otto. Je ontvangt dan bij je bestelling een acceptgiro, die je vervolgens binnen 14 dagen moet voldoen. Een andere optie is om te betalen in termijnen. Vooral bij een wat grotere aankoop kan dit voor veel mensen uitkomst bieden. Het voordeel aan achteraf betalen bij Otto, is dat je je bestelling eerst ontvangt en daarna pas hoeft te betalen.

 

Relevante winkels aan Otto