Omoda achteraf betalen

Heeft Omoda achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

omoda

Omoda Afterpay

Omoda, die heb je waarschijnlijk vast wel eens voorbij zien komen. Waar het bedrijf zich eerst vooral focuste op schoenen, hebben ze ervoor gekozen dit gezien de enorme potentie en de al behaalde succes een stuk breder te trekken. Zo kun je bij Omoda vandaag de dag niet alleen terecht voor allerlei verschillende soorten schoenen, maar ook voor kleding tassen en allerlei andere fashion items. Naast de vele fysieke winkels, zijn ze vanaf 2007 ook online actief. Niet alleen opereren ze in Nederland, maar ook al de nodige jaren in Duitsland en België. Inmiddels zijn ze zo uitgebreid dat ze hier in 2014 ook Frankrijk aan hebben toegevoegd.

Het bijzondere aan Omoda, is dat ze pas sinds 2021 naast schoenen ook hebben gekozen om kleding en allerlei andere fashion items te verkopen. Met de enorme bezoekers stromen naar zowel de fysieke winkels, als de webshop, bleek het een waar succes. Omdat het succes met de toevoeging van alles op het gebied van fashion een waar schot in de roos bleek, besloot Omoda om ook baby- en kinderkleding aan het assortiment toe te voegen. Dit werd gedaan in 2022.

Online shoppen bij Omoda

Bij Omoda kun je zowel fysiek als online shoppen. Het grote voordeel van online shoppen bij Omoda, is dat je je bestelling vaak al de volgende werkdag in huis hebt. Daarbij komt ook dat je eenvoudig via de duidelijke navigatiestructuur door de website kunt navigeren en met de verschillende filters je eigen selectie met producten kunt maken die je graag zou willen zien. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op een bepaald merk, maar kun je er ook voor kiezen om op een bepaald type product te filteren. Stel dat je op zoek bent naar een winterjas voor heren, dan kun je direct filteren op het volledige assortiment winterjassen voor heren. Vervolgens kun je uiteraard wat verder filteren, door te kiezen voor kleur, merk of prijs. Kortom, de perfecte manier om snel en vooral effectief te kunnen shoppen.

Achteraf betalen bij Omoda

Achteraf betalen bij Omoda geeft je als klant de mogelijkheid om eerst rustig je bestelling te kunnen bekijken en waar nodig te passen. Door tijdens het afrekenen te kiezen voor deze betaalmethode, hoef je je bestelling niet direct te betalen. Mocht het dan zijn dat je twijfelt over een bepaalde maat, dan kun je dit eerst rustig thuis passen. Bevalt het niet, dan stuur je het binnen 14 dagen eenvoudig weer retour. Hoewel de retourtermijn van Omoda langer is, dien je de rekening wel binnen 14 dagen te voldoen. Besluit je na 14 dagen het product te retourneren, dan krijg je je geld teruggestort, wanneer je hebt gekozen voor achteraf betalen.

 

 

Relevante winkels aan Omoda