Nelson achteraf betalen

Heeft Nelson achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

Nelson

Nelson Afterpay of Klarna

Nelson is één van de grootste schoenenwinkels die ons land kent. Het inmiddels al ruim 75 jaar opererende bedrijf is al sinds 1946 actief in de wereld van schoenen. Waar het familiebedrijf begon met alleen herenschoenen, kun je inmiddels in de tientallen verschillende fysieke filialen terecht voor allerlei verschillende soorten schoenen. Niet alleen voor mannen, maar ook voor dames en kinderen. Naast nette schoenen, vind je er ook een enorm aanbod met sneakers. Nelson heeft zowel een eigen lijn met schoenen als de uiteenlopendste bekende merken. Hierbij moet je denken aan Dr. Martens, Gabor en natuurlijk ook Birkenstock en Converse. Schoenen van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs dat is waar Nelson voor staat.

 

Online shoppen bij Nelson schoenen

Naast dat je terecht kunt in één van de vele fysieke winkels van Nelson schoenen, kun je natuurlijk ook online je slag slaan! Sterker nog, online heb je een enorm aanbod en weet je zeker dat je niets hoeft te missen. Doordat je gebruik kunt maken van de vele zoekfilters, is het vinden van een paar schoenen die voldoen aan je eisen, geen enkel probleem. Wanneer je je schoenen voor 23.00 uur op werkdagen besteld, dan heb je ze vaak al de volgende dag in huis. Bestel je schoenen van boven de 39,95, dan worden de verzendkosten door Nelson betaalt. Is je bestelling lager dan dat, dan wordt er een bijdrage van 3,95 gerekend. Wel is het goed te weten dat het retour sturen van je bestelling wel altijd gratis is.

 

Achteraf betalen bij Nelson

Achteraf betalen bij Nelson is perfect voor mensen die eens iets anders willen proberen. Vooral wanneer je normaal altijd hetzelfde merk draagt, kan het spannend zijn om eens iets anders te proberen. Zo kunnen de schoenen net even iets anders zitten, waardoor het kan voorkomen dat je een maatje groter of juist kleiner nodig hebt. Door te kiezen voor achteraf betalen bij Nelson, kun je ze gemakkelijk kosteloos retour sturen. Dit geeft je de mogelijkheid om ze eerst even rustig thuis te kunnen passen en hoef je ze pas te betalen wanneer je besluit de schoenen ook daadwerkelijk te houden.

 

Relevante winkels aan Nelson