Leenbakker achteraf betalen

Heeft Leenbakker achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

 

leenbakker logo

LeenBakker Afterpay

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie kast, dressoir, tafel of een nieuw bed? Bij LeenBakker kun je terecht voor alles wat jij zoekt op het gebied van wonen. Het enorme assortiment is overigens te vinden in één van de ruim 170 winkel die ze inmiddels kennen, maar natuurlijk ook gewoon online op LeenBakker.nl. Wist je dat er maandelijks ruim 2 miljoen bezoekers de winkels en website weten te vinden. Door heel Nederland zijn er dagelijks zo’n 2500 medewerkers die klaarstaan voor het beantwoorden van al je vragen en je kunnen voorzien van een passend advies. 

Online shoppen bij LeenBakker

Naast de miljoenen bezoekers die LeenBakker maandelijks worden verwelkomd in de fysieke winkels, kun je ook alles vinden in de webshop. Niet voor niets zien we daarom dus ook dat steeds meer mensen ervoor kiezen om online hun aankoop te doen. Niet alleen meubels, maar ook allerlei verschillende accessoires. Hierbij kun je denken aan een nieuwe lamp, vloerkleed of veel andere leuke woonaccessoires die van jou huis een echt thuis maken. Door de zoekfilters op de juiste manier te gebruiken, kun je relatief eenvoudig een selectie maken van producten die aansluiten bij wat jij zoekt. Stel dat je een industriële woonstijl hebt, dan is de kans klein dat je landelijke items zoekt.

Achteraf betalen bij LeenBakker

Achteraf betalen bij LeenBakker maakt het je een stuk gemakkelijk. Heb jij online een mooie nieuwe lamp gezien, maar weet je niet helemaal zeker hoe deze er in het echt uitziet? Dan kun je ervoor kiezen om te kijken of ze deze nog in de winkel hebben. Wanneer je geen LeenBakker in de buurt hebt, is het ook mogelijk om deze online te bestellen. Door tijdens het afrekenen te kiezen voor achteraf betalen, kun je eerst rustig bekijken of het product wel naar wens is. Is dit het geval, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Is het product niet naar wens, dan heb je bij LeenBakker 30 dagen de tijd om je product te retourneren. Kies je voor achteraf betalen, dan is het aan te raden dit binnen 14 dagen te doen. Zo voorkom je namelijk dat je eerst je rekening moet betalen.

 

Relevante winkels aan Leenbakker