JHP Fashion achteraf betalen

Heeft JHP Fashion achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Riverty Afterpay

JHP Fashion

JHP Fashion Afterpay

Wanneer je op zoek bent naar kleding van de grootste merken, dan is JHP Fashion de plek waar je moet zijn! Hier vind je de bekende merken zoals Dsquared2, Parajumpers, Airforce en nog veel meer! Niet alleen heeft JHP Fashion een fantastische webshop, maar ook twee fysieke winkels, die je kunt vinden in Amsterdam en in Amstelveen. Uiteraard kun je voor het volledige assortiment ook prima online terecht en bestel je gemakkelijk en snel je favoriete outfit vanaf je smartphone, tablet of laptop! Het inmiddels ruim 15 jaar oude bedrijf, heeft meer dan 100 verschillende merken tot haar beschikking, waardoor er altijd wel iets is te vinden wat je zoekt!

Shop online bij JHP Fashion

Naast de twee fysieke winkels die JHP Fashion heeft, shop je natuurlijk ook gemakkelijk en snel online. Bestellingen die voor 13.00 uur zijn geplaatst, worden doorgaans al de volgende werkdag bij je geleverd. Heb je een bestelling van boven de 40 euro, dan betaald JHP Fashion de verzendkosten voor je. Kortom, een perfecte service dus! Hoewel het assortiment gigantisch is, is de webshop eenvoudig te bedienen. Door de verschillende filters navigeer je met een paar muisklikken naar je favoriete kleding. Je kunt filteren op allerlei verschillende eigenschappen, zoals; kleur, maat, merk en ook prijs. Op deze manier is het vinden van je favoriete items geen enkel probleem meer!

Achteraf betalen bij JHP Fashion

Achteraf betalen bij JHP Fashion geeft je de mogelijkheid om je bestelling eerst rustig thuis te kunnen bekijken! Het voordeel is dan dat je eerst op je gemak alles kunt passen en op basis daarvan kunt bepalen wat je wel of juist niet zou willen houden. Kies je tijdens het afrekenen voor achteraf betalen, dan geeft je dit tot 14 dagen de gelegenheid om je bestelling te betalen. Bevalt het niet en stuur je het binnen deze periode retour, dan worden de kosten met elkaar verrekend. Zo hoef je dus niet eerst te betalen, maar kun je direct kijken naar iets anders. Dus ben je op zoek naar een nieuwe outfit, maar wil je deze liever achteraf betalen? Dat kan bij JHP Fashion!

Relevante winkels aan JHP Fashion