JD sports achteraf betalen

Heeft JD sports achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

JD sport

JD sports Afterpay of Klarna?

Ben je net als velen ook zo gek op sneakers? Dan is JD sports de store waar je moet zijn! Met maar liefst enkele tientallen fysieke winkels en een te gekke online store, vind je er allerlei toonaangevende merken zoals Nike, Adidas, Puma en natuurlijk nog veel meer! JD sports is van oorsprong een Brits bedrijf en opende in 1981 de deuren van haar eerst winkel in het noordwesten van Engeland. Niet lang daarna besloten ze ook de rest van Europa te veroveren en met succes! De JD Sports Fashion PLC Group, waar ze onderdeel van zijn, telt inmiddels meer dan 2500 winkels over heel Europa. Niet voor niets zijn ze één van de grootste sneakerwinkels van Europa. Dit geldt voor zowel fysiek als online!

 

Online shoppen bij JD sports

Naast de vele fysieke stores waar je honderden sneakers kunt zien, aanraken en passen, geven veel mensen natuurlijk ook de voorkeur aan online shoppen bij JD sports. Op de webshop kun je namelijk een gigantisch assortiment met sneakers en allerlei andere sportgerelateerde producten vinden. Van kleding tot schoenen, je vindt het er allemaal. Het fijne aan online shoppen bij JD sports, is dat je de deur niet uit hoeft en direct toegang hebt tot het volledige assortiment. Zo kun je door middel van de verschillende zoekfilters eenvoudig een selectie maken van producten die voldoen aan je wensen. Dus stel je zoekt een specifiek merk of model, dan is binnen enkele muisklikken geregeld. Kortom, ideaal dus!

 

Achteraf betalen bij JD sports

 

Achteraf betalen bij JD sports, is één van de populairste betaalmethoden naast het betalen door iDEAL. Het voordeel aan achteraf betalen, is dat je eerst rustig je nieuwe paar sneakers thuis kunt passen. Het kan natuurlijk zijn dat de maat die je hebt besteld, toch niet helemaal fijn blijkt te zitten. Hoe fijn is het dan dat je niet direct hoeft te betalen, maar 14 dagen de tijd hebt om dit te doen. Bevallen nieuwe sneakers niet, dan stuur je ze gemakkelijk retour en hoef je niets te betalen. Doe dit uiteraard wel binnen de gestelde termijn van 14 dagen, zodat je niet alsnog eerst de rekening hoeft te voldoen.

 

Relevante winkels aan JD sports