ICI PARIS achteraf betalen

Heeft ICI PARIS achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

ici paris xl logo

ICI PARIS Afterpay

ICI PARIS, de winkel wanneer je op zoek bent naar een heerlijk geurende parfum of al het andere wat te maken heeft met de verzorging van je huid. ICI PARIS is onderdeel van A.S. Watson. Ook wel bekend als eigenaar van onder andere Trekpleister en ook Kruidvat. Met een gigantisch assortiment van meer dan 10.000 verschillende producten, kun je je dus wel voorstellen dat ICI PARIS één van de absolute grote spelers is als het gaat om de verkoop van beautyproducten. Waar ICI PARIS XL tegenwoordig in geen enkele stad meer is weg te denken, vind ICI PARIS haar oorsprong in België. 

Het grote voordeel aan een bezoek aan één van de vele winkels van ICI PARIS, is dat je er niet alleen aan het juiste adres bent voor de beste beautyproducten, maar ze je ook kunnen voorzien van deskundig dermatologisch advies. Dit heeft als voordeel dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen die naderhand kunnen ontstaan. De deskundige medewerkers van ICI PARIS weten je huid namelijk perfect te lezen en zullen daarom dus ook alleen producten gebruiken die niet schadelijk zijn.

Online shoppen bij ICI PARIS

Vooral rondom de feestdagen en andere speciale dagen, zoals moederdag, Vaderdag en ook Valentijnsdag, is de absolute topdrukte bij ICI PARIS. Het grote voordeel aan online shoppen, is dat je niet speciaal de stad in hoeft en gemakkelijk en snel door de ruim 10.000 verschillende producten kunt navigeren. Dus ben je alleen op zoek naar een lekker luchtje voor bijvoorbeeld onder de kerstboom, dan filter je eenvoudig op bepaalde geuren, zodat je een beperkte selectie overhoudt, waaruit je vervolgens kunt kiezen.

Achteraf betalen bij ICI PARIS

Achteraf betalen bij ICI PARIS biedt je als consument de mogelijkheid om je bestellen na ontvangst binnen 14 dagen te betalen. Dus stel dat je voor een verjaardag parfum koopt en degene waarvoor je dit hebt gekocht, blijkt deze al te hebben, dan is dit geen enkel probleem. Het retour sturen kan namelijk heel eenvoudig binnen 14 dagen. Doe je dit keurig binnen deze termijn, dan hoef je je om de rekening geen zorgen te maken. Door te kiezen voor achteraf betalen bij ICI PARIS, heb je 14 dagen de tijd om je rekening te voldoen.

 

Relevante winkels aan ICI PARIS