Hema achteraf betalen

Heeft Hema achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: PayPal Afterpay

hema logo

Hema Afterpay

De Hema, wie is er niet groot mee geworden? Als we gaan kijken naar de opening van de eerste fysieke Hema winkel in Nederland, dan moeten we terug naar 4 november van het jaar 1926. Toen opende de toenmalige oprichters de eerste Hema winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Met inmiddels ruim 700 winkels, die te vinden zijn in onder andere Nederland, België en nog 5 andere landen, telt Hema totaal zo’n 17.000 medewerkers. Tel daarbij op het totale assortiment van 30.000 producten en je hebt een enorm warenhuis, met een uiteenlopend assortiment, maakt het dat de Hema niet meer is weg te denken vandaag de dag. 

Naast de fysieke winkels van Hema, kun je tegenwoordig ook online bestellen. Het grote voordeel is dan dat je zeker weet of een bepaald product nog op voorraad is en hoef je er niet de deur voor uit. Daarbij komt ook dat je het thuis kunt laten bezorgen, maar ook kunt afhalen in een Hema winkel bij je in de buurt. Het leuke aan het assortiment, is dat het uiteenlopend is. Zo kun je er terecht voor enkele kleine boodschappen, maar ook voor bijvoorbeeld het laten afdrukken van je foto’s, servies en veel andere praktische zaken. Kortom, zeker de moeite waard om eens te bezoeken dus!

Online shoppen bij Hema

Bij Hema kun je tegenwoordig ook online shoppen. Het grote voordeel is, is dat je dan niet naar de winkel toe hoeft en dit vanaf je smartphone of tablet kunt doen. Bestel je één of meerdere producten boven de 30 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Is het totale bedrag lager, dan komt er 4,95 aan verzendkosten bij. Kies je ervoor om het af te halen in de winkel, dan betaal je bij bestellingen boven de 15 euro niets. Alle daaronder kost 3,50 aan verwerkingskosten.

Achteraf betalen bij Hema

Wanneer je een bestelling bij Hema plaatst, dan kun je ervoor kiezen deze achteraf te betalen. Achteraf betalen bij Hema houdt in dat je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd hebt om deze te voldoen. Zijn er dan producten die niet voldoen, stuur ze dan binnen deze 14 dagen retour. Je zorgt er dan voor dat je niets hoeft te betalen.

 

Relevante winkels aan Hema