G-star achteraf betalen

Heeft G-star achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

G-star logo

G-Star Klarna of Afterpay?

G-Star ‘Raw’ zoals de meesten ook wel kennen, is één van de grotere denim merken van dit moment. G-Star dat als sinds 1989 actief is, staat vooral bekend over hun kenmerkende stijl. Waar het merk de afgelopen jaren iets leek te zijn weggezakt, besloten ze het in 2016 over een compleet andere boeg te gooien. Met een rebranding en talloze reclamecampagnes, hebben ze het merk opnieuw op de kaart weten te zetten en met succes! Inmiddels telt G-Star tientallen fysieke winkels, die zijn te vinden in bijna alle grote steden. Naast de vele fysieke winkels, kennen ze ook één absolute megastore, die gevestigd is aan de PC hooftstraat in onze hoofdstad. Naast dat je fysiek kunt shoppen, kun je natuurlijk ook online je slag slaan!

Online shoppen bij G-Star

Online shoppen bij G-Star is de perfecte manier om alle te gekke denim items in één oogopslag te kunnen zien. Op deze manier kun je door middel van de verschillende zoekfilters eenvoudig en snel een selectie maken met je favoriete items. Of je nu op zoek bent naar een te gekke nieuwe jeans of op zoek bent naar een speciaal model jas, het kan online allemaal! Daarbij komt ook dat je je bestelling vaak al de volgende dag in huis hebt en weer eenvoudig kunt retourneren wanneer het toch niet helemaal naar wens is. Niet voor niets is de webshop van G-Star bij velen ontzettend populair en weten maandelijks vele honderdduizenden mensen ze online te vinden.

Achteraf betalen bij G-Star

Wanneer je iets nieuws hebt gespot in de webshop, maar niet zeker weet of het past, dan is achteraf betalen bij G-Star de perfecte manier om het eerst eens rustig te kunnen passen. Kies je tijdens het afrekenen voor achteraf betalen, dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om deze keurig te voldoen. Besluit je binnen deze 14 dagen je bestelling of een deel ervan te retourneren, dan betaal je alleen hetgeen wat je ook daadwerkelijk houdt. Stuur je alles terug, dan hoef je helemaal niets te betalen en heb je de mogelijkheid om een nieuwe order te plaatsen. Kies je ervoor om iets na deze 14 dagen te retourneren, dan dien je de rekening wel eerst te betalen en krijg je het later teruggestort.

 

Relevante winkels aan G-star