Expert achteraf betalen

Heeft Expert achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

Expert logo

Expert Afterpay of Klarna

Voor alles op het gebied van elektronica ben je bij Expert aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuwe tv, bluetooth speaker of een koffiezetapparaat? Expert heeft het allemaal. Inmiddels tellen ze ruim 140 winkels, waar je niet alleen terecht kunt voor verschillende elektronische apparaten, maar ook voor deskundig advies. De kans dat er ook bij je in de buurt een fysieke Expert winkel zit, die is vrij groot. Niet alleen kun je hier al je elektronica voor in en rondom je huis aanschaffen, maar wordt het ook nog eens allemaal voor je geïnstalleerd. Hoe fijn is het wanneer je een nieuwe televisie met geluid installatie aanschaft, alles voor je wordt geïnstalleerd?

Online shoppen bij Expert

Waar we tot enkele jaren geleden ons vaak beperkte tot het online aanschaffen van kleding, is online shoppen van een nieuwe televisie vandaag de dag ook de normaalste zaak van de wereld. Zo kun je via de webshop van Expert eenvoudig filteren op wat je zoekt. Dit kan op afmeting, merk en natuurlijk ook op budget. Belangrijk is wel dat je goed kijkt naar de verschillende specificaties van het apparaat dat je aanschaft. Hoewel je in een fysieke winkel persoonlijk advies krijgt, vind je op de webshop ook alle informatie die je nodig hebt voor het doen van de juiste aankoop. Twijfel je, dan staat ook de deskundige helpdesk je met alle plezier te woord. Kortom, ook online shoppen bij Expert is de perfecte manier om al je multimedia in huis te halen.

Achteraf betalen bij Expert

Is je wasmachine of droger kapot? Dan kun je hier natuurlijk geen weken zonder. Achteraf betalen bij Expert biedt dan uitkomst. Vooral wanneer het financieel even niet uitkomt, is het wel prettig te weten dat je door te kiezen voor achteraf betalen, 14 dagen de tijd hebt om je bestelling te voldoen. Bevalt het niet, dan stuur je je bestelling gemakkelijk weer retour. Let er alleen wel op dat je dit binnen de 14 dagen doet. Doe je dit niet, dan dien je de rekening eerst te voldoen en wordt het geld later op je rekening teruggestort.

 

Relevante winkels aan Expert