Douglas achteraf betalen

Heeft Douglas achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

Douglas

Douglas Afterpay

Douglas, de grootste winkel als het gaat om alles op het gebied van beauty. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa kunnen we je vertellen. Wist je dat Douglas in maar liefst 24 landen is vertegenwoordigd, met ruim 2400 winkels. Je kunt je dus wel voorstellen hoe groot ze zijn. Niet voor niets is Douglas met haar 20.000 werknemers één van de grotere werkgevers in Europa. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 50.000 producten van ruim 600 verschillende merken, is er altijd wel iets wat je zoekt. 

Naast het enorme aanbod, is ook de service van Douglas ronduit perfect. Niet alleen kun je er terecht voor parfumerie, decoratieve cosmetica en huidverzorging, evenals voedingssupplementen en accessoires, maar ook voor deskundig advies. Vooral wanneer je een wat gevoelige huid hebt, is het niet aan te raden om zomaar alles te gebruiken. Door het dermatologisch advies van één van de vele ervaren medewerkers van Douglas, weet je zeker dat je met een geschikt product de winkel verlaat.

Online shoppen bij Douglas

De meeste mensen zullen Douglas kennen van vooral de verschillende soorten parfum wat ze hebben. Toch is Douglas veel meer dan dat. Wanneer je de website van Douglas bezoekt, zul je ook zien dat ze een enorm scala aan verzorgingsproducten hebben, voor zowel jong, als oud. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters, is het binnen een paar muisklikken mogelijk om van het enorme assortiment terug te gaan naar een beperkte selectie. Stel dat je voor je partner op zoek bent naar een specifieke geur, dan is dit via de webshop geen enkel probleem. Het voordeel aan online shoppen, is dat het vaak al de volgende dag wordt geleverd.

Achteraf betalen bij Douglas

Achteraf betalen bij Douglas is de perfecte manier om eerst rustig te kunnen kijken of die ene kleur foundation ook in het echt wel de kleur is die je zoekt. Hoewel de foto’s online natuurlijk met grootst mogelijke precisie worden gemaakt, kan het zijn dat de kleur door de lichtinval net even iets anders is. Door te kiezen voor achteraf betalen bij Douglas, heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Mocht dan toch blijken dat één of meerdere producten niet naar wens zijn, dan stuur je ze eenvoudig retour en hoef je deze niet eerst te betalen.

 

Relevante winkels aan Douglas