Cadeau.nl achteraf betalen

Heeft Cadeau.nl achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

cadeau logo

Cadeau.nl Afterpay of Klarna?

Het vinden van een geschikt cadeau lastig? Niet meer met Cadeau.nl! Wist je namelijk dat je hier een breed aanbod in allerlei verschillende soorten cadeautjes vindt? Niet alleen voor speciale gelegenheden, maar ook om iemand even een hart onder de riem te steken. Zowel voor jong als oud, ben je bij Cadeau.nl aan het juiste adres. Het fijne aan je cadeau bestellen bij Cadeau.nl, is dat je het direct kunt laten versturen naar de persoon aan wie het gericht is. Zo hoef je het niet zelf te versturen, maar kan het rechtstreeks met een persoonlijke boodschap worden afgeleverd. Zelfs aan de kleinste details wordt gedacht, dus stel dat je iets voor Valentijn stuurt, dan wordt het speciaal als Valentijnscadeau ingepakt. 

Online bestellen bij Cadeau.nl

Online bestelling bij Cadeau.nl biedt je de mogelijkheid om al de volgende dag iemand te verrassen. Mits je natuurlijk wel voor 23.00 uur hebt besteld. Het kan zijn dat wanneer de ontvanger niet thuis is, het pakketje bij de buren wordt afgeleverd. Zijn de buren er ook niet, dan wordt er vaak gekozen voor een PostNL punt in de buurt. Let hierbij wel op dat er geen briefje met ‘we hebben u gemist’ door de brievenbus wordt gedaan. Dus mocht het zijn dat het is afgeleverd op een PostNL-locatie, dan is het advies om de ontvanger even te tippen. Bestellingen boven de 50 euro worden overigens gratis verzonden. Alles onder de 50 euro kost 3,95. Laat je iets bezorgen bij onze Zuiderburen, dan betaal je hier 4,95 voor.

Achteraf betalen bij Cadeau.nl

Achteraf betalen bij Cadeau.nl is de perfecte manier voor wanneer je niet zeker weet of het cadeau dat je hebt gekozen wel helemaal naar wens is. Zo heb je namelijk 14 dagen de tijd om de rekening te voldoen. Mocht blijken dat het toch niet is wat de ontvanger ervan had verwacht, dan kun je het kosteloos retourneren en hoef je de rekening dus niet te betalen. De retourkosten worden wel in rekening gebracht. Zo hoef je dus niet eerst te wachten voordat je het geld krijgt teruggestort.

 

Relevante winkels aan Cadeau.nl