Bristol achteraf betalen

Heeft Bristol achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

Bristol logo

Bristol Afterpay of Klarna?

Waar het imago van Bristol tot voor kort niet heel populair bleek te zijn, is deze winkel natuurlijk de laatste jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld zoals we deze kennen. Vooral in de grote steden, is Bristol goed vertegenwoordigd. Met de eerste winkel die werd geopend in 1925, zijn er inmiddels ruim 200 filialen door heel het land. De kracht van Bristol zit hem in het feit dat ze een echte discounter zijn. Ze voeren met enige regelmaat bekende merken tegen absolute stuntprijzen. Niet alleen vind je er kleding en schoenen, maar kun je er ook terecht voor accessoires. Zowel voor jong als oud, is er dus genoeg te vinden. Het fijne aan shoppen bij Bristol, is dat het betaalbaar is en dus ook de minima de kans geeft om bekende merken te kunnen shoppen tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Online shoppen bij Bristol

Naast de vele fysieke winkels, ken Bristol uiteraard ook een webshop. Het voordeel hieraan is, is dat je direct toegang hebt tot een enorm assortiment. Bestel je voor 22.00 uur, dan krijg je je bestelling al de volgende dag thuis gestuurd. Ook kun je er tijdens het afrekenen voor kiezen om het in een filiaal op te laten halen. Zo kun je vaak zelfs al dezelfde dag je bestelling ophalen. Dit komt doordat de voorraden van de verschillende winkels zijn gekoppeld aan de voorraad in de webshop. Zo kun je per filiaal zien waar een bepaald product nog op voorraad is en hoeveel er nog van zijn. Bestel je je producten op werkdagen voor 22.00 uur, dan heb je ze in de meeste gevallen al de volgende dag in huis. Wel is het goed te weten dat er ook producten zijn met een wat langere levertijd. 

 

Achteraf betalen bij Bristol

Achteraf betalen bij Bristol is natuurlijk de perfecte manier om eerst je producten rustig te kunnen proberen, voordat je ze betaald. Kies je voor achteraf betalen bij Bristol, dan heb je na ontvangst van je bestelling, maar liefst 14 dagen de tijd om deze te betalen. Bevallen je producten niet, dan kun je ze eenvoudig retourneren en hoef je vervolgens niet te betalen.

Relevante winkels aan Bristol