Bol.com achteraf betalen

Heeft Bol.com achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Bol.com Afterpay

Achteraf betalen bij Bol.com
Achteraf betalen bij Bol.com

Bol.com

Bol.com, wie kent het niet?! Wat in 1999 begon als eerste online boekenwinkel van Europa, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online webshops in zowel Nederland als België. Met een aanbod van ruim 36 miljoen artikelen, verdeeld over tientallen en zelfs honderden categorieën, is Bol.com de perfect plek waar je terecht kunt voor bijna alles wat je zoekt. Naast het feit dat Bol.com natuurlijk een eigen distributiecentrum met eigen producten heeft, zijn er daarnaast ook 51.000 verkooppartners, die ook hun producten via het platform verkopen.

Het grote voordeel aan bestellen bij Bol.com, is dat je het doorgaans de volgende werkdag al in huis hebt. Vooral wanneer je kiest voor producten die bij Bol.com op voorraad liggen, is het voor 23.59 besteld, de volgende werkdag geleverd. Kies je voor een product van Bol.com select, dan heb je zelfs de mogelijkheid om het dezelfde dag al te laten leveren. Wel dien je dan je bestellen op werkdagen voor 12.00 uur te hebben besteld. Wil je je bestelling op zondag hebben geleverd? Dan kan dit bij Select ook. Je kunt dan tot zaterdagavond 23.59 bestellen.

Online shoppen bij Bol.com

Shoppen bij het grootste online warenhuis van Nederland was nog nooit zo makkelijk. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je vindt het wel bij Bol. Wel is het goed om gebruik te maken van de zoekfilters, zodat je een beperkte selectie met producten krijgt waarna je op zoek bent. Dit zorgt ervoor dat je doelgericht kunt zoeken en niet verdwaald tussen allerlei verschillende soorten producten.

Achteraf betalen bij Bol.com

Wil je graag achteraf betalen bij Bol.com? Dat kan! Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor de optie ‘achteraf betalen’ en heb je vervolgens na ontvangst van je bestelling tot 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Bevalt je bestelling niet en stuur je de producten binnen deze termijn retour, dan hoef je hiervoor niets te betalen. Niet voor niets is bestellen en achteraf betalen bij Bol.com zo ontzettend populair. Dus ben je op zoek naar iets nieuws, neem dan snel een kijkje in het enorme online warenhuis van Bol en vind wat je zoekt!

 

Relevante winkels aan Bol.com