Blokker achteraf betalen

Heeft Blokker achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Riverty Afterpay

Blokker logo

Blokker Afterpay

Blokker, wie kent het niet? De kans dat je er meermaals bent geweest, die is natuurlijk vrij groot. Blokker is namelijk de grootste huishoud winkels van Nederland. Met meer dan 400 fysieke winkels, is het oranje niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten vandaag de dag. Het bedrijf, dat ook de afgelopen jaren in zwaar weer heeft gezeten, is weer helemaal terug van weggeweest. Het bijzondere aan de Blokker, is dat je er letterlijk voor alles terecht kunt als het gaat om huishoudelijke producten. Niet alleen voor een specifiek type stofzuigerzak, maar ook voor bijvoorbeeld een strijkijzer. Dit maakt het dat het zo populair is onder vooral huisvrouwen tot 50 jaar.

Online shoppen bij Blokker

Naast de vele fysieke winkels, kan Blokker natuurlijk ook online niet achterblijven. Niet voor niets kun je daarom ook online shoppen bij Blokker. Bestel je je producten op werkdagen voor 23.59, dan worden ze al de volgende dag bij je bezorgd. Ben je niet thuis en zit er een filiaal bij je in de buurt, dan kun je je bestelling ook daar laten afleveren. Het grote voordeel aan het online shoppen bij Blokker, is dat je je producten ook kunt retourneren in de winkel. Mits ze niet boven de 129,95 zijn. Dit heeft als voordeel dat je ze niet hoeft op te sturen en dus veel sneller kan worden verwerkt.

Achteraf betalen bij Blokker

Achteraf betalen bij Blokker geeft je de kans om je bestelling eerst rustig thuis te kunnen bekijken. Kies je voor de betaalmethode om achteraf te betalen, dan heb je vervolgens na ontvangst van je bestellen, 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Dus stel dat je twijfelt over het formaat stofzuigerzak of deze wel juist is, dan kun je deze dus eerst rustig bekijken. Blijkt deze niet te passen of wil je om een andere reden iets retour sturen, dan kan dit binnen 14 dagen zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Dus ook voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere speciale gelegenheid, is dit een perfecte oplossing. Mocht je iets hebben gekocht wat niet in de smaak valt of wat de ontvanger al heeft, dan retourneer je het eenvoudig en snel in de winkel of ruil je het om voor een ander leuk product.

 

Relevante winkels aan Blokker