BCC achteraf betalen

Heeft BCC achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Afterpay

Achteraf betalen bij BCC

BCC

Als we het hebben over één van de grootste elektronica winkels van ons land, dan mag BCC natuurlijk absoluut niet ontbreken. Met de bekende groene kleuren en bijbehorende slogan ‘Don’t worry, buy happy’, zijn ze niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld en op de televisie. BCC telt inmiddels ruim 60 winkels en de intentie is om dit steeds verder uit te breiden. Waar je er tot enkele jaren geleden vooral terecht kon voor alles rondom multimedia, is dit vandaag de dag allang niet meer zo. Zo vind je er naar witgoed ook veel andere huishoudelijke apparaten.

Wat voor BCC vooral van enorm belang is, is het milieuverantwoord handelen. Dit doen ze door oude producten gratis mee terug te nemen. Dus stel dat je een nieuwe wasmachine hebt gekocht, dan nemen ze de oude gewoon weer mee. Dit heeft als voordeel dat de materialen kunnen worden gerecycled en BCC zo bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van CO2. Wist je dat BCC daarnaast ook een volledig eigen afvalverwerkingssysteem heeft, waardoor alles op een volledig milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. 

Online shoppen bij BCC

Of je nu een nieuwe televisie, vaatwasser of stofzuiger nodig hebt, bij BCC vind je het allemaal. Naast dat je bij één van de ruim 60 fysieke winkels terecht kunt voor advies op maat, kun je natuurlijk ook prima online shoppen. Door gebruik te maken van de verschillende zoekfilters, kun je gemakkelijk een selectie maken van producten die je zoekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk, energielabel, maar natuurlijk ook prijs. Mocht je vragen hebben over een bepaald product, dan staan de meest gestelde vragen uiteraard keurig beantwoord bij het product zelf, maar kun je ook één van de medewerkers telefonisch om advies vragen.

Achteraf betalen bij BCC

Ben je toe aan een nieuwe wasmachine, maar is de maand net iets langer dan je salaris? Kies je voor achteraf betalen bij BCC. Het grote voordeel aan achteraf betalen, is dat je eerst je bestelling krijgt thuis gestuurd en dan vervolgens 14 dagen de tijd hebt om deze te voldoen. Het kan namelijk zijn dat je wasmachine de geest heeft gegeven. Hoe fijn is het dan dat je niet eerst hoeft te wachten op je salaris, maar dit een nieuwe kunt bestellen? Kies je voor achteraf betalen en is bestelling niet naar wens? Dan hoef je, wanneer je deze binnen 14 dagen retour stuurt, ook niet te betalen.

Relevante winkels aan BCC