Aliexpress achteraf betalen

Heeft Aliexpress achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Klarna

aliexpress logo

AliExpress Afterpay of Klarna?

AliExpress is het bekendste Chinese platform waar je letterlijk alles kunt bestellen wat je je maar kunt bedenken. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een bestelling van bijvoorbeeld powerbanks of dat je op zoek bent naar iets groots. Wel is het goed te weten dat er over de levertijden bij AliExpress weinig zinnigs te zeggen valt. Gemiddeld kan het zo tussen de 2 tot 6 weken duren, voordat je bestelling daadwerkelijk wordt bezorgd. Wel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het verzenden per vliegtuig. Uiteraard kun je je wel voorstellen wat dit dan met de prijs doet. Hoewel je bestellen zo ontzettend populair is, zijn er wel een punten om even goed te onthouden, zodat je niet voor een vervelende verrassing komt te staan. Je importeert namelijk toch producten van buiten de EU.

 

Online shoppen bij AliExpress

Wanneer je iets leuks hebt gezien bij AliExpress, dan werkt dit iets anders dan wanneer je iets bestelt in een in Nederland gevestigde webshop. Bestel je namelijk producten met een waarde van boven de 22 euro, dan dien je hiervoor invoerrechten te betalen. Het is daarom dus ook aan te raden om niet meer te bestellen dan 22 euro per order. Bestel je vaker bij dezelfde leverancier, verdeel je orders dan, zodat je meerdere orders krijgt van onder de 22 euro. Zo voorkom je dat je ineens voor een vervelende verrassing komt te staan en je bestelling van 22 euro, ineens door de invoerrechten een stuk duurder wordt. De kosten die je extra betaald voor het laten verzenden van twee afzonderlijke pakketten, is vaak minimaal en wegen niet op tegen de meerprijs die je betaald aan invoerrechten.

 

Achteraf betalen bij AliExpress

Achteraf betalen bij AliExpress werkt net even iets anders dan wanneer je normaliter ergens iets besteld. Omdat je je de rekening binnen 14 dagen moet voldoen, is het vaak onmogelijk om eerst je producten te kunnen controleren. Wel is het mogelijk om aan te geven dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. De betaling wordt dan even ‘on hold’ gezet, zodat je eerst rustig je pakketje kunt afwachten. Nadat je je bestelling alsnog hebt ontvangen, kun je vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst achteraf betalen.

 

Relevante winkels aan Aliexpress