About You achteraf betalen

Heeft About You achteraf betalen? Ja

Betaalmethode: Op rekening

About You

About You Klarna of Afterpay?

Het jonge About You bestaat pas enkele jaren en is opgericht in 2014. De enorme groei van dit bedrijf is gezien het moederbedrijf ook niet zo erg vreemd te noemen. AboutYou is namelijk onderdeel van Duitslands grootste online retailer, de ‘Otto Group’. Dit zorgt ervoor dat ze een enorme kapitaalinjectie hebben gehad en ook direct een enorm bereik hebben. Met maar liefst 350.000 unieke producten, zijn ze actief is 24 landen. Het is daarom dus ook niet voor niets dat AboutYou één van de grotere spelers is in deze markt. About You richt zich vooral op de wat jongere doelgroep. Dit doen ze door de inzet van bekende Nederlanders en natuurlijk ook allerlei andere bekende influencers uit zowel binnen- als buitenland. Met ruim 1500 bekende merken, is About You dus zeker een must om regelmatig je favoriete items te shoppen!

Online shoppen bij About You

Online shoppen bij About You is ontzettend leuk! Met een enorm assortiment en verschillende bekende merken, navigeer je gemakkelijk en snel door de webshop. Goed om te weten, is dat je gemakkelijk kunt filteren op allerlei verschillende eisen. Stel dat je op zoek bent naar een specifiek merk of bepaalde kleur, dan kun je hier eenvoudig een beperkte selectie van maken. Zo filter je alle producten die niet voldoen gemakkelijk wel, zodat je alleen datgene overhoudt waar je ook daadwerkelijk naar op zoek bent. Wel is het goed te weten dat je bestelling in de meeste gevallen niet de volgende dag wordt geleverd. Dit heeft ermee te maken dat een deel van de items in de verschillende distributiecentra in Duitsland liggen, waardoor verzending gemiddeld zo’n 3 tot 5 werkdagen kan duren.

Achteraf betalen bij About You

Wanneer je online shopt, kan het fijn zijn om dat wat wat je hebt besteld, eerst even te kunnen zien en passen, voordat je overgaat tot het doen van de betaling. Door te kiezen voor achteraf betalen bij About You is dit geen enkel probleem. Dit geeft je namelijk 14 dagen de tijd om eerst rustig te kunnen beoordelen of hetgeen wat je hebt, bestelt ook helemaal naar wens is. Blijkt dit niet het geval, dan kun je het binnen 14 dagen eenvoudig retourneren en betaal je alleen de kosten voor het terugsturen wanneer van toepassing.

Relevante winkels aan About You