Schoenen achteraf betalen

Wil je schoenen achteraf betalen? Dat kan bij de onderstaande winkels. 

shoeclub logo

Shoe Club

Schoenen kopen

Als het gaat om het kopen van schoenen, is comfort de key. Je wilt een paar schoenen die je de hele dag kunt dragen zonder dat jouw voeten moe of pijnlijk worden. Maar comfort hoeft niet te betekenen dat je moet inleveren op stijl. Er zijn genoeg leuke en trendy schoenen die ook nog eens comfortabel zitten. Hier zijn enkele tips voor het vinden van het perfecte paar schoenen:

  • Kijk naar welke gelegenheid je je schoenen wilt aandoen.
  • Koop niet alleen witte schoenen
  • Gebruik ons overzicht

Schoenen achteraf betalen

Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat mensen eerder schoenen kopen als ze er achteraf voor betalen. Uit het onderzoek, dat werd uitgevoerd door een team van onderzoekers van de Universiteit van Californië, bleek dat mensen eerder geneigd zijn hun aankoop te rationaliseren als ze er niet meteen voor hoeven te betalen.

Veel mensen webshops spelen slim in op deze trend en bieden verschillende achteraf betaalmethodes aan. Bekende schoenen achteraf betaalmethodes zijn Klarna, Afterpay en Billink. 

Voordelen schoenen achteraf betalen

Schoenen kunnen een dure aankoop zijn en daarom is het fijn dat er winkels bestaan waar je niet direct hoeft te betalen voor je schoenen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je schoenen in delen achteraf te betalen. Het grote voordeel hiervan is dat je direct je schoenen binnenkrijgt en op een later moment pas ervoor hoeft te betalen. 

Achteraf betalen schoenen