Playstation 5 achteraf betalen

Wil jij de nieuwste console kopen? Koop dan een Playstation 5. Hieronder staan winkels waar je een Playstation 5 kunt kopen en de Playstation 5 achteraf kunt betalen. 

otto logo

Otto

Playstation 5 kopen

De Playstation 5 is Sony’s nieuwste console, en het is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Playstation 4. De graphics zijn veel beter en het systeem is krachtiger. De Playstation 5 is ook achterwaarts compatibel met de Playstation 4, dus je kunt er al je oude games op spelen. Als je op zoek bent naar een nieuwe console, dan is de Playstation 5 de juiste keuze.

Playstation 5

De PlayStation 5 is Sony’s nieuwste console, uitgebracht in november 2020. Het is de opvolger van de PlayStation 4 en maakt deel uit van de PlayStation consolefamilie. De PlayStation 5 heeft een aantal nieuwe functies, waaronder een snellere CPU, een harde schijf met een hogere capaciteit en een nieuwe controller met haptische feedback. Het is ook achterwaarts compatibel met de meeste PlayStation 4 games.

Playstation 5 achteraf betalen

De playstation 5 is een erg populaire console, maar ook erg duur.  Daarom kiezen veel mensen ervoor om de playstation 5 te kopen bij playstation 5 achteraf betalen webshops. Bij deze winkels ontvang je je Playstation 5 direct en betaal je later. Betaalmethodes waarmee dit kan zijn bijvoorbeeld Klarna en Afterpay

Achteraf betalen playstation 5