Over ons

Welkom bij Achterafbetaleninformatie, dé website waar je een overzicht vindt van alle winkels waar je achteraf kunt betalen!

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om direct het volledige bedrag van een aankoop te betalen. Daarom hebben wij deze website gemaakt om het makkelijker te maken om te shoppen zonder je zorgen te maken over directe betaling. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan winkels waar je op een later moment kunt betalen.

Bij Achterafbetaleninformatie zijn we gepassioneerd over het bieden van een naadloze winkelervaring voor onze klanten. We werken hard om onze website regelmatig bij te werken en alle informatie up-to-date te houden. Onze missie is om een plek te bieden waar onze klanten gemakkelijk de beste achteraf betalen winkels kunnen vinden die bij hen passen.

Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica, een iPhone of zelfs vakanties, we hebben elke webwinkel ingedeeld in een categorie. We willen dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen bij het winkelen met behulp van onze website en daarom bieden we gedetailleerde informatie over elke winkel, inclusief beoordelingen van klanten en informatie over de betalingsvoorwaarden.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste winkel voor jouw aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om je te helpen.

We danken je voor het bezoeken van Achterafbetaleninformatie en hopen dat we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte winkel voor jouw aankoop!

Over het bedrijf

Het bedrijf achter Achterafbetaleninformatie is Glorydigital. Glorydigital is een online marketing bureau uit Castricum. Andere websites van Glorydigital zijn: Morgenbinnen, Vandaag-in-huis en Afterpayinformatie.

Over mij

Kai van Glorydigital is een gepassioneerde SEO marketeer met jarenlange ervaring in de digitale marketingwereld. Zijn liefde voor SEO begon al vroeg in zijn carrière, toen hij als webdesigner werkte en gefascineerd raakte door de manier waarop zoekmachines websites indexeren en rangschikken.

Foto van Kai van achterafbetaleninformatie