Iphone achteraf betalen

Wil je een iPhone kopen, maar achteraf pas betalen? Wij hebben alle iPhone achteraf betalen winkels voor jou op een rijtje gezet. 

otto logo

Otto

IPhone kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone, heb je een paar verschillende opties. je kunt een iPhone direct kopen, via jouw provider financieren of via jouw provider leasen. Welke optie voor jou het beste is, hangt af van een aantal factoren. Hier is een overzicht van de voor- en nadelen van elke optie om je te helpen beslissen welke het beste voor je is.

Een andere optie is om een iPhone los te kopen bij een webshop. Er bestaan veel iPhone achteraf betalen webshops. Hier ontvang je je iPhone direct, maar betaal je later pas voor de iPhone. 

IPhone

Apples iPhone is een van de meest populaire smartphones op de markt, en met een goede reden. Het is een stijlvolle telefoon met een breed scala aan functies die een breed scala aan gebruikers aanspreken. Als je overweegt een iPhone te kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Eerst moet je beslissen welk model je wilt. De nieuwste iPhone is de iPhone 14, die een vanafprijs van € 799 heeft. Daarnaast zijn de iPhone 12 en 13 ook nog erg populair. De iPhones van tegenwoordig hebben meerdere camera’s op de telefoon zitten zodat je geweldige foto’s kunt maken. 

IPhone achteraf betalen

Als je een iPhone gebruiker bent, weet je dat de telefoon niet goedkoop is. Zelfs het goedkoopste model, de iPhone SE, begint bij € 399. Dus wat doe je als je niet vooraf het geld hebt om een nieuwe iPhone te betalen? Je kunt een iPhone kopen met een betalingsplan van jouw provider, of je kunt ervoor kiezen om jouw aankoop via Apple te financieren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een iPhone direct bij een webshop te kopen. 

Achteraf betalen iphone