Boxspring achteraf betalen

Boxspring achteraf betalen winkels vinden? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle winkels waar je een een boxspring later kunt kopen. 

leenbakker logo

Leenbakker

Boxspring kopen

Een boxspring is een soort fundering die gebruikt wordt voor matrassen. Het is meestal samengesteld uit een houten frame of stalen frame bedekt met stof en met veren. Boxsprings zijn er over het algemeen in twee verschillende hoogtes: standaard en low profile. Low profile boxsprings zijn korter dan standaard boxsprings en worden gebruikt voor speciale doeleinden.

Een boxspring ligt heerlijk en steeds meer mensen besluiten hierom om een boxspring te nemen. Echter heeft een boxspring wel één groot nadeel. Het grote nadeel van een boxspring, is dat een boxspring enorm duur kan zijn. Vrijwel altijd kost een boxspring meer dan € 1.000.

Wat zijn boxsprings?

Boxsprings zijn het steunsysteem voor veel matrassen en zijn er in verschillende soorten en maten. Het meest voorkomende type boxspring is een rechthoekige box die onder het matras wordt geplaatst. 

Boxspring achteraf betalen

Een nieuw type boxspring wordt steeds populairder onder consumenten die op zoek zijn naar een goedkopere manier om een boxspring aan te schaffen. Met de achteraf betalen boxspring kunnen consumenten hun aankoop betalen nadat ze het product hebben ontvangen en gebruikt. Dit type financieringsoptie is vooral gunstig voor diegenen die niet in staat zijn om de volledige prijs van een matras vooraf te betalen.

Voordelen achteraf betalen boxspring  

Het grote voordeel van een boxspring achteraf betalen, is dat je direct je boxspring ontvangt en later pas ervoor hoeft te betalen. De meeste gevallen dien je binnen 14 dagen te betalen voor je boxspring. 

achteraf betalen boxspring