AirPods achteraf betalen

Op zoek naar AirPods achter betalen winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt. 

otto logo

Otto

AirPods kopen

Heb je wel eens het gevoel dat je oordopjes gewoon niet goed genoeg zijn? Alsof ze niet goed passen, of vallen ze eruit tijdens het hardlopen? Nou, wees niet bang! AirPods zijn hier om je te redden. Deze kleine schoonheden zijn de nieuwste uitvinding van Apple en ze zijn volledig draadloos. Dat klopt, geen vervelende snoeren meer die in de knoop zitten! En ze worden geleverd met een handig oplaad doosje, zodat je ze onderweg kunt opladen.

AirPods heeft vele voordelen. Zo heb je geweldige functies zoals ruisonderdrukking en heb je geen vervelend draadje meer die in de knoop zit.

Het grote nadeel is dat AirPods erg duur zijn om te kopen. Voor een paar AirPods betaal je al snel rond de € 200. Als je geen € 200,- hebt of geen zin hebt om dit geld uit te geven kun je ervoor kiezen om je AirPods te kopen bij AirPods achteraf betalen winkels. Hier ontvang je je AirPods direct en betaal je later pas. 

AirPods achteraf betalen

Als je een AirPods eigenaar bent, weet je hoe duur ze zijn. Je weet ook hoe gemakkelijk het is om ze te verliezen. Maar wat als er een manier was om voor jouw AirPods te betalen nadat je ze bent kwijtgeraakt? Dan kun je kiezen voor AirPods achteraf betalen winkels. Met deze betaalmethodes zoals Klarna, Billink en Afterpay betaal je later pas en ontvang je wel direct je product. 

Air Pods

Apple zelf geeft geen achteraf betaalmogelijkheden, maar wel de vele AirPods aanbieders die Apple heeft. Zo kun je bij vele winkels achteraf betalen en hoef je je pas later zorger maken over de betaling van de AirPods. 

Als je AirPods wilt gaan kopen moet je ook goed bedenken welk soort je wilt. Je hebt de AirPods 1 en de AirPods 2. Dit zijn de klassieke AirPods met de lange steel. Daarnaast heb je de AirPods Pro 1 en de AirPods Pro 2 deze hebben een korte steel en extra functies zoals ruisonderdrukking. Apple heeft sinds kort een nieuw soort AirPods gelanceerd en dit zijn de AirPods Pro max. Dit paar AirPods is een Apple koptelefoon. Al deze modellen zijn te koop bij de bovenstaande aanbieders. De keuze is dus reuze als het gaat om AirPods achteraf betalen winkels. 

Achteraf betalen AIrpods