Afterpay winkels

Ben je op zoek naar achteraf betalen Afterpay winkels? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle Afterpay webwinkels in Nederland. 

Omoda logo

Omoda

Afterpay gebruiken

Afterpay is een populaire service waarmee shoppers artikelen nu kunnen kopen en later pas hoeven te betalen. De service wordt door veel webshops aangeboden, zowel online als in de winkel. Afterpay is handig voor shoppers die artikelen willen kopen, maar niet direct over het geld beschikken. Het is ook een goede manier om impulsaankopen te stimuleren voor webshops.

Als je Afterpay wilt gebruiken dan kun je bij Afterpay een account aanmaken of je kunt doen in de webshop zelf. Je gaat naar een Afterpay winkel, je selecteert de producten die je wilt kopen en drukt op afrekenen. Bij het afrekenproces zie je vanzelf de keuze betalen met Afterpay staan. Deze keuze selecteer je en vervolgens log je in op je Afterpay account. Het bedrag dat je moet betalen kun je terug zien in de Afterpay app of via de Afterpay website.

In de app en op de Afterpay website kun je je schulden aflossen. Dit kun je doen in delen of in één keer. Standaard dien je bij Afterpay winkels binnen 14 dagen te betalen.

Belangrijk om te weten wanneer je koopt bij Afterpay winkels, is dat je de schuld hebt bij Afterpay en niet bij de webwinkel. Als je niet kan betalen dien je dit te communiceren met Afterpay en niet met de Afterpay webshop waar je je producten hebt gekocht. Communiceer altijd op tijd als je niet kan betalen zodat er een regeling voor je getroffen kan worden. Als je niet op tijd je schulden aflost bij Afterpay kun je hoge incassokosten krijgen.

Waarom Afterpay gebruiken

Afterpay is een renteloze achteraf betaaloptie waarmee kopers nu kunnen kopen en later in vier gelijke termijnen kunnen betalen. De service is beschikbaar bij meer dan 19.000 winkels in de Verenigde Staten, waaronder grote retailers zoals Macy’s, Nike en Forever 21. Afterpay groeit in populariteit vanwege het gemak en de flexibiliteit, vooral onder millennial- en generatie Z-shoppers. Ook in Nederland schieten Afterpay winkels als paddenstoelen uit de grond. Als je als webwinkel nog geen Afterpay of een andere achteraf betaalmethode hebt loop je simpelweg achter.

Hoe werkt Afterpay

Afterpay is een service waarmee klanten nu kunnen winkelen en later kunnen betalen. De service is beschikbaar bij geselecteerde winkels en online retailers die wij hierboven hebben opgesomd. Afterpay is een handige manier om te budgetteren voor aankopen. De service is beschikbaar voor klanten die 18 jaar of ouder zijn en een geldige creditcard of betaalpas hebben.

Afterpay winkels overzicht

Afterpay is een dienst waarmee je nu kunt kopen en later kunt betalen. Je kunt Afterpay gebruiken bij veel winkels, waaronder mode-, beauty- en woonwinkels. Met Afterpay betaal je je aankoop in vier gelijke termijnen. Er zijn geen rente of kosten en je kunt jouw aankoop in de loop van de tijd betalen. In de meeste gevallen dien je je aankoop te betalen binnen 14 dagen.

Voor wie is Afterpay geschikt?

Afterpay is een nieuwe manier van winkelen. Het is een service waarmee je jouw aankoop in de loop van de tijd rentevrij kunt betalen. Je kunt winkelen bij elke winkel die Afterpay accepteert, en dat zijn er genoeg. Hierboven zijn enkele van de beste Afterpay winkels die er zijn.

Winkels Afterpay